Welkom,
Welkom

Welkom op de website van Vereniging ECHA Nederland, de Nederlandse vereniging van 'ECHA Specialists in Gifted Education'. Als geregistreerd lid van de vereniging kunt u met uw account op deze website inloggen. Hiermee kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van de website, waaronder het beheren van uw eigen profielgegevens en het plaatsen van eventuele publicaties waaraan u heeft bijgedragen.

Inloggen
WERKBOEK MINDSET

WERKBOEK MINDSET
2015
Breda

Ga met je kind of leerling aan de slag met mindset met het WERKBOEK MINDSET. Het werkboek bestaat uit 7 lessen van circa 45 minuten en is geschikt voor basisschoolkinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Stap voor stap maakt het kind kennis met de Mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leert hij of zij wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema's aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij of zij kan leren denken zoals Growie en hoe hij of zij dit kan inzetten bij het werken aan zijn of haar eigen doelen. 

Het WERKBOEK MINDSET bestaat uit 61 pagina's plus een uitgebreide handleiding van 23 pagina's met tips, aanvullende idee├źn en materialen.
Bekijk HIER de demo-versie!

Lees meer op www.fixiegrowie.nl.