Welkom,
Welkom

Welkom op de website van Vereniging ECHA Nederland, de Nederlandse vereniging van 'ECHA Specialists in Gifted Education'. Als geregistreerd lid van de vereniging kunt u met uw account op deze website inloggen. Hiermee kunt u gebruik maken van de mogelijkheden van de website, waaronder het beheren van uw eigen profielgegevens en het plaatsen van eventuele publicaties waaraan u heeft bijgedragen.

Inloggen
Hoogbegaafd, nou én? Werkboek

Hoogbegaafd, nou én? Werkboek
2006
Amsterdam

Dit werkboek hoort bij het boek 'Hoogbegaafd, nou én?' Daarin staat ook al een aantal (invul)oefeningen maar vanwege vraag naar een apart boekje heeft de auteur dit werkboek geschreven. 'Oude' oefeningen werden bewerkt en uitgebreid en nieuwe opdrachten en oefeningen werden toegevoegd.Een aantal van deze oefeningen leent zich ook om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld een filosofisch gesprek of een cognitieve opdracht. 

Behalve dat dit werkboek in huiselijke kring gebruikt kan worden waarbij de ouders/opvoeders samen met het kind de oefeningen kunnen doen, is het ook heel geschikt om op school in Plusgroepen of andere groepjes hoogbegaafde kinderen te gebruiken.

Als extraatje is het mogelijk een bestand voor het maken van een grafiek te downloaden van de HIQ-site. Met deze grafiek kunt u zichtbaar maken of het kind een onderpresteerder, een aanpasser, faalangstig of perfectionistisch is, of lekker in z’n vel zit. 

Gegevens

Titel:Hoogbegaafd, nou én? Werkboek
Auteur(s):Wendy Lammers van Toorenburg
Jaar van uitgifte:2006
Plaats van uitgifte:Amsterdam
Geplaatst door:Wendy Lammers van Toorenburg